Monday, June 6, 2011

New organic fig yeast starter / Community garden



New organic fig yeast starter
It took me only three days and it's very bubbly. 

新しいオーガニックいちじく酵母
作って3日でこんなに泡立った。



I found red fife flour, so I baked bread.

レッドファイフっていう粉を見つけたからパンを焼いてみた。


Rye loaf
I made rye leaven by mixing dark rye flour, water, and grape.

ライ麦パン
ライ麦粉、水、ブドウを混ぜてライ麦酵母を作った。




Poor strawberry,,,,,,,, Deer ate them.  Deer ate lots of our vegetables in our garden box.
Some people always forget to close the gate at community garden even though there is a sign said "keep the gate closed".

かわいそうないちご、、、鹿が食べた。鹿が私らの野菜をたくさん食べていた。
コミュニティーガーデンの扉には「閉め忘れ注意」のサインがあるにもかかわらず、誰かがいつも開けっ放しにして行く。




Rhubarb top
ルバーブの先っぽ


I harvested some greens this morning. There is unknown vegetable grown nicely in the box. I forgot to put up the name when I sowed. I tasted it. It tasted like arugula, but doesn't look like much arugula to me. Well, we will eat it anyways tonight.

今朝は野菜を摘んだ。得体の知れない野菜が育ってる。種まきした時札を立てるの忘れたからだ。食べてみた。アルグラみたいな味がする、けど見た目がいまいち違うような。まぁ、いいか。今晩食べよう。

2 comments:

Anonymous said...

your bread looks very good!

Sam the Bunny said...

Thank you!