For the gyoza wrapper, I mixed each 100 grams of bread flour and all purpose flour, and 100~150 ml hot water. You can add salt if you want. You can use just all purpose flour, or experiment any kinds of flours as you wish. I like chewy texture, so I often use more bread flour. After mixing, dough should be very smooth, and wrap it and leave it for at least 30 minutes. Then, cut and roll out. I could make about 60 wrappers this time.
餃子の皮は、100gの強力粉と小麦粉、100〜150mlの熱湯を混ぜる。塩入れてもいい。小麦粉だけでもいいし、どんな種類の粉使ってもいいと思う。自分の好きなように作ってみよう。私はもちもち皮が好きなんで、強力粉多めに使う事もあり。皮の材料混ぜ終わったらラップして最低30分は寝かせる。その後、切って伸ばす。今回は60個ほどの皮できた。
Filling,,,,anything you like
中の具材は適当に好きなのを作ってね。
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